Saldžiarūgštis viskio kokteilis su obuolio natomis – idealiai tinka bandant ką nors naujo, bet paprasto.
Ingredientai:
40 ml viskio
60 ml obuolių sulčių
10 ml citrinų sulčių
1 arbatinis šaukštelis cukraus sirupo
Ledo kūbeliai arba šaldymo akmenėliai
Dūmas iš vyšnios arba ąžuolo drožlių rūkyklos
Paruošimas:
Į plaktuvą supilkite visus ingredientus ir suplakite su ledu.
Supilkite į taurę su ledu arba šaldymo akmenėliais.
Uždenkite taurę rūkykla ir pripildykite obuolio ar vyšnios dūmu.
Papuoškite obuolio griežinėliu ar cinamono lazdele.
Dūmo tipas: vyšnios medžio dūmas suteikia subtilų vaisiškumą ir švelnią karamelinę natą.
Dar geresnis su tinkamais aksesuarais
Kad patirtis būtų tobula – naudokite kokybiškus viskio aksesuarus iš Saliut.lt:
Gėrimų rūkyklas su aromatingomis drožlėmis
Taurių rinkinius – klasikinio dizaino ar modernius, dūminiam efektui pabrėžti
Šaldymo akmenėlius, kad viskis išliktų šaltas, bet neatskiestas
Dovanų rinkinius viskio mėgėjams – elegantiški, praktiški ir įspūdingi
Saliut!








