Lengvas, gaivus, bet dūminis viskio kokteilis su mėtos ir medaus natomis.
Ingredientai:
50 ml viskio
2 šaukšteliai medaus
20 ml citrinų sulčių
6–8 švieži mėtos lapeliai
Ledo kūbeliai arba šaldymo akmenėliai
Dūmas iš obels drožlių rūkyklos
Paruošimas:
Į stiklinę įdėkite mėtas, medų ir citrinų sultis. Lengvai sutrinkite.
Įpilkite viskio ir įdėkite ledo.
Gerai išmaišykite ir naudokite rūkyklą – užleiskite obuolio dūmo.
Papuoškite mėtos šakele.
Dūmo tipas: obelis suteikia švelnumo ir gaivos, idealiai dera su medumi.
Dar geresnis su tinkamais aksesuarais
Kad patirtis būtų tobula – naudokite kokybiškus viskio aksesuarus iš Saliut.lt:
Gėrimų rūkyklas su aromatingomis drožlėmis
Taurių rinkinius – klasikinio dizaino ar modernius, dūminiam efektui pabrėžti
Šaldymo akmenėlius, kad viskis išliktų šaltas, bet neatskiestas
Dovanų rinkinius viskio mėgėjams – elegantiški, praktiški ir įspūdingi
Saliut!








